Voor saxofoonles en klarinetles kun je op maandag en vrijdag terecht in Hilversum, op dinsdag in Almere Oostvaarders en op woensdag in Almere Haven.


Saxofoon en Klarinetles is er voor alle leeftijden. Mijn jongste leerling ooit was 5 en de oudste 82 jaar. Vanaf de eerste les werk je met bladmuziek met cd, en voor wie dat niet wil heb ik gehoortraining en improvisatielessen. Naast het aanleren van een goede basiskennis en degelijke basistechniek, wordt er uiteraard rekening gehouden met ieders individuele wensen! Bekijk hier video’s van lessen.

Wat kost het?

Saxofoons en klarinetten kan je het best (huur)kopen bij www.harrybakker.nl in Muiderberg. Goede instrumenten, aardige en betrouwbare mensen. Huur is v.a. €80 per kwartaal. Nieuwe saxofoons van Yamaha v.a. €999,

30 min per week : €850

30 min om de week : €465

45 min per week : €1200

20 min per week : €590

Prijzen zijn voor individuele lessen, inclusief BTW.

Waar zijn de lessen?

Maandag en vrijdag: 1e Nieuwstraat 31 1211 JN Hilversum Dinsdag: Buurtcentrum het Evenaarhuis, Sumatraweg 352, 1365 JM, Almere Oostvaarders (naast station!) Woensdag: OBS de Flierefluiter, Bosgouw 235, 1352 GW Almere Haven (ingang nabij bushalte de Gouwen).

Voor wie zijn de lessen?

De lessen zijn voor kinderen en voor volwassenen. Hele jonge kinderen kunnen beginnen op een gebogen sopraansax (soort kleine altsax) en op een Es klarinet. Vanaf 9 jaar kunnen kinderen meestal overstappen op resp. altsaxoon en besklarinet. De meeste lessen zijn individueel, maar indien wenselijk ook samen. Er is ook een heel leuk ensemble op de woendagavond!!

Wanneer zijn de lessen?

Meestal beginnen de lessen vanaf een uur of 15.00 uur en duren tot een uur of 22.00 uur. Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

schrijf je in

NEEM EEN GRATIS PROEFLES !

Back to Top