Hier nieuws en filmpjes over de saxofoon en klarinetlessen, Sax met een DJ en BertjanSax op verschillende evenementen.


featured image

2 februari 2019by BertjanBertjanSax0

Ensembles

Op woensdagavond leid ik een ensemble in Almere Haven. We hebben nu 5 saxofonisten: 3 op altsaxofoon, 1 op tenorsaxofoon, en 1 op baritonsaxofoon.We spelen o.a. hele leuke arrangementen van Bert Lochs en van Jim Snidero met beleidingscd’s. Verschillende stijlen komen aan bod: funk, latin, swing etc. (Zie ook YouTube).

Read On

1 februari 2019by BertjanSaxofoonles0

Thomas – Wild Havana

Thomas is 12 jaar en heeft nu al drie jaar saxofoonles. Hij heeft o.a. ‘Wilde Havanna gespeeld ‘op de jaarlijkse voorspeelavond voor onze saxofonisten en klarinettisten . De leerlingen mogen dan altijd één of twee sax/klarinetnummers uitzoeken om ten gehore te brengen voor familie en vrienden etc. Het is altijd een leuk evenement. (Zie ook YouTube).

Read On

15 januari 2019by BertjanSax met een DJ0

DJ Tony – Bakerstreet

D.J. Tony is een D.J. uit Almere, waar ik geregeld optredens mee doe. We speelden hier op een feest voor een huwelijksjubileum.  Ik zet dan mijn oren open speel dan lekker mee op saxofoon. Super leuk om te doen! Je kan hier meer over lezen op ‘sax met een DJ’. (Zie ook YouTube).

Read On

slide image

1 januari 2019by BertjanBertjanSax0

BertjanSax – Receptie

In de zomer speelde ik als ‘BertjanSax’ met ‘backingtracks’ op een BBQ-feest van de Rotary in Laren N-H.Saxofoon met ‘backingtracks’ kost minder dan Saxofoon met ‘live muziekanten’, daarom kiezen mensen vaak voor deze optie.  Ik voeg me verder zoveel mogelijk naar wensen van het publiek; ik heb daar bijvoorbeeld veel Bossa Nova’s gespeeld. (Zie ook YouTube).

Read On

Back to Top